Ремонт на ключове за Мерцедес. Подмяна на кутийки и ъпгрейд на старата пластмасова кутийка към новият модел Chrom.

ремонт наключове за Мерцедес

Смарт ключoвете, каквито са тези за Мерцедес са различни от другите автомобилни ключове. Ключовете за Мерцедес предлагат уникална сигурност за вашия автомобил. Смарт ключовете на мерцедес работят чрез инфра ред /Infra Red/ и радиочестотна технология, която контактува с главния компютър на автомобила, за да се позволи достъп и запалване.

В смарт ключа на Мерцедес се съхраняват данни от колата, като пробег, настройки Comfort и VIN и др.

Този ключ не може да бъде изработен или ремонтиран от обикновен автоключар.  Свържете се с нас за изработка на резервен ключ, за ремонт на повреден Смарт ключ или ако сте изгубил ключовете си!

 

Ключ пластмаса мерцедесЪпгрейд на ключа, смяна на кутийки и ремонт на Смарт ключове за мерцедес.

 

Както всички автоключове, които се използват ежедневно, така и Вашият Мерцедес ключ се износва. Стандартните черни пластмасови ключове изглежда не успяват да издържат на всекидневната работа. С течение на времето, пластмасата избелява, а и изтънява и при испускане ключа се чупи, платката се поврежда и вашият ключ спира да работи.

Ние предлагаме замяна на старата кутийка с нова – Chrome. Новият Chrome  ключ е много по-здрав в сравнение със стария черен пластмасов ключ, а и много по-стилен.  Платка е обновена така, че да издържи много по-дълго и бутоните са с по-добро качество.Ключ Мерцедес Хром

Ние предлагаме подмяна на черната кутийка с нова или ъпгрейд към ключ Chrome за всички черни ключове с 2 или 3 бутона. Просто ни донесете износените, но работещи ключове и ние ще го преработим към тип Chrome.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=43vyQQg_URo&feature=player_embedded[/youtube]