mirva2_logoключар_20_ГОДИНИ 

20 Години ключарски услуги от Мирва 2

 

 

Фирма Мирва-2 ЕООД е основана през 1994 г. От самото начало на дейността си, основните задачи на всеки един ключар работещ в нея са: качество, коректност и конфиденциалност, изучаване и внедряване на последните нововъведения и технологии в сферата на ключарството. Като резултат от години на отдаденост към удовлетвореността на клиента от нашите услуги, ние сме изградили репутация на фирма предлагаща бързи, коректни и качествени ключарски услуги.
Притежаваме Сертификати от:

Регионална занаятчийска камара: No 2201305200413 ключар_удостоверение

 

Национален съюз на ключарите в България: No 25

ключар_сертификат_1ключар_сертификат_2

Национална занаятчийска камара: No 1201912200301

Днес, Мирва-2 се гордее с голямото доверие от страна на многобройните си клиенти и им благодари.

 

 

  • Нашите ключари са специализирани в ключарските услуги за бита, офиса, банката, автомобила и др. При нас ще откриете ключар, който ще отключи всяка заключена врата. Ние разполагаме с ключар който да ремонтира всяка брава, патрон или ключалка. В нашите ключарски ателиета може да направите дубликат на почти всички видове ключове.
  • Когато става въпрос за отключване на автомобил, ние разполагаме с автоключар за най-бързите и надеждни услуги на ниски цени.
  • Освен стандартните ключарски услуги, ние предлагаме редица специализирани услуги и продукти за корпорации и фирми.

Предлагаме професионално обслужване за застрахователни дружества, сервизи, хотели, агенции за недвижими имоти, съдебни изпълнители, банки и др. , със специална отстъпка от стандартните цени.

 

Независимо дали имате нужда от ключар за отключване на апартамент или авто-ключар за автомобила, изгубили сте ключа от  касата или сейфа, винаги може да разчитате на ключар от нашият екип от специалисти. Ние разполагаме със надеждни, ефективни и способни ключари, които ще се справят с всяка ключарска работа, с всеки проблем и всяка ситуация.

Нашата фирма е поела ангажимент да предоставя на клиентите си ключарски услуги в цяла София. Ние предоставяме бързи и надеждни професионални ключарски услуги на конкурентни цени.

Всеки един ключар от няшия екип се обучава с най-съвременни съоръжения и инструменти, винаги е в крак с най-новите технологии и използването на най-новите и най-ефективните методи, за да сме сигурни, че получавате най-доброто обслужване.

Доверете ни се и ще откриете ВАШИЯ ДОВЕРЕН КЛЮЧАР.